Het Sterrenboekje 

WAARIN LIEFDE NIET VERJAART


Sinds woensdag 15 mei 2019 ben ik Het Sterrenboekje gestart.

Dit idee is bij mij ontstaan op een bijeenkomst met lotgenoten waar we bespraken hoe vervelend het is dat sterrenkindjes worden vergeten. Ze staan niet op kalenders, Facebook geeft men geen herinnering van zijn/haar verjaardag, geen Smash cakes, niets.

Wat houdt Het Sterrenboekje in:

Ik verzamel adressen van ouders die graag een kaartje willen ontvangen op de jaardagen van hun kindje(s). Ik heb een speciale kalender waar alle sterrenkindjes op staan en ik zorg ervoor dat de ouders sowieso van mij een kaartje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje.

Ik verstuur post naar ouders in Nederland en in België en voor de ouders zitten hier geen kosten aan verbonden.

Ook is het mogelijk om iemand anders op te geven mocht je zelf geen sterrenouder zijn maar wel iemand kennen die dat is. Enige voorwaarde hieraan is dat diegene akkoord gaat dat ik zijn/haar gegevens heb.

Inmiddels heb ik meer dan 300 adressen verzameld en word ik gesponsord door verschillende bedrijven (zie onderstaande lijst. Klik op de button om naar directe website te gaan). 

Ik bied anderen de mogelijkheid om een donatie te doen voor postzegels, enveloppen etc. Hiervoor zal ik op deze pagina een losse contact formulier maken. Graag aangeven in het contact formulier dat je een betaallink wilt ontvangen en die zal ik dan toesturen. (Bedrag is zelf in te vullen)


Sponsoren voor Sterrrenpost