Het Sterrenboekje 

WAARIN LIEFDE NIET VERJAART


Sinds woensdag 15 mei 2019 ben ik Het Sterrenboekje gestart.

Dit idee is bij mij ontstaan op een bijeenkomst met lotgenoten waar we bespraken hoe vervelend het is dat sterrenkindjes worden vergeten. Ze staan niet op kalenders, Facebook geeft men geen herinnering van zijn/haar jaardag, geen Smash cakes, niets.

Wat houdt Het Sterrenboekje in:

Ik verzamel adressen van ouders die graag een kaartje willen ontvangen op de jaardag van hun kindje(s). Ik heb een speciale kalender waar alle sterrenkindjes op staan en ik zorg ervoor dat de ouders een pakketje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje.

 

Wil jij alle huidige ingeschreven kindjes bekijken? Dat is nu mogelijk door hier te klikken.

Inmiddels hebben 992 ouders hun kindje(s) aangemeld voor Het Sterrenboekje en staan er totaal 1.110 kindjes geregistreerd. (Laatste update: 12 november 2019).

 

Wanneer mag je je kindje(s) aanmelden:

● Je bent bevallen tussen de 12 en 42 weken(maakt niet uit hoelang het is geleden);

● Je kindje geleefd heeft (tot en met 12 jaar);

● Je woonachtig bent in Nederland of België.

 

Ik verstuur post anderhalve week a 2 weken vooruit. Valt de jaardag binnen die 2 weken vanaf aanmelding, dan ontvang je de eerste Sterrenpost met de volgende jaardag.

 

Het is NIET meer mogelijk om iemand anders op te geven. Ook niet met toestemming. Graag de ouder(s) zelf laten aanmelden.

 

Ga je verhuizen? Of wil je liever geen post meer ontvangen?

Stuur mij dan even een mail met de wijziging/opzegging.

 

Wil je doneren of sponsor worden?

Ik bied anderen de mogelijkheid om een donatie te doen voor postzegels, enveloppen etc. Hiervoor kan je je opgeven door hier te klikken of via het donatie/sponsor formulier op deze pagina. Ik stuur dan zo spoedig mogelijk een donatie link toe waarin het bedrag naar wens aangepast kan worden.

 

Ben jij een bedrijf of heb jij een hobby en wil je mij helpen? Geef dan aan dat je sponsor wilt worden en je krijgt eeuwige waardering van mij en de ouders.

 

Ons post of een pakketje sturen?

Ik krijg vaak de vraag of mensen ons ook een kaartje mogen sturen op de jaardag van Noah op 8 januari. Natuurlijk mag dat. Onderstaande postbus is onlangs geopend waar post naartoe gestuurd mag worden, ook als het post is buiten de jaardag van Noah om:

Carina, Steef & Noah Harder

Omroepweg 11 - 8548

1324 KT Almere

 

Het Sterrenboekje op social media: